Norrviken Bastun Maten m/aux Alexandra Program Bilder Kontakt Suomeksi Tillbaka  

Lugna eller aktiva dagar i skärgårdsmiljö

Skärgårdshemmanet Norrviken är en ypperlig plats för njutningsfulla stunder i unik skärgårdsmiljö. Kanske en segeltur med skutan Alexandra över blanka vatten, kanske mjuka bad i bastun och god mat på terrassen. Varför inte alltsammans!

UTE TILL HAVS

Pellinge runt på 4 timmar
En segeltur i gott sällskap genom en av landets finaste skärgårdar. Med god mat och gott humör. Alternativt kan vi kryssa till Äggskär på picknic eller bekanta oss med Pörtö.

Sandsugar valsen bjuder upp till dans på Alexandras däck
Halvdags utflykt med trubadur t.ex. Stefan Paavola är en melodisk resa längs historiska sandskute-rutter i skärgården. Fira födelsedagen på sjömansvis eller företagets kick off för personalen, i PR syfte för lanseringar etc. Kryssningen kan kombineras med strandhugg på t.ex. Äggskär eller Pörtö.

Konferenskryssning med skutan Alexandra
Håll mötesdagen ombord på Alexandra. Lämpar sig bra för mindre grupper – större grupper kan vi avhämta för en kryssning från er konferensplats. Konferensmat ombord.

Lär dig segla jakten Alexandra
Nytta med nöje. Vi lär oss hissa och hala segel, göra knopar och annat nyttigt ombord på Alexandra. Detta stärker team-känslan och är en oförglömlig upplevelse. Avsluta dagen med bastu i Norrvikens strandbastu.

Sjörövarkryssning
Halvdags utflykt med skutan Alexandra. Ta med dina sjörövar kompisar på seglingsskola och lär dig knopar, att lappa segel och att kasta ankar. Avsluta med en hejdundrande fest för att fira alla nya sjörövardiplom.

Tips inför sommarens evenemang:
Jakten på regatta och festival
Hyr hela skutan och ankra jakten vid festivalens kaj. Utmärkt som representationsutrymme under olika festivaler på linjen Borgå–Hfors–Åbo–Björneborg–Åland. Se båttävlingarna från havsvy, som läktarplats vid t.ex. Hangöregattan eller kom behändigt till alla musikevenemang längs med kusten.

Guidad paddlingstur
Vår guide tar ut din grupp på paddlingstur med kajaker mellan holmarna. Kort kurs i paddlingsteknik före utfärden, lämpar sig även för ovana paddlare.

Fiskeutfärd med fiskeguide
Dra upp stora abborrar eller gäddor med kastspö, pröva på laxtrolling eller en lugn stund i metandets tecken. Kombinera en fiskeutfärd med mat och bastu på Norrviken.
Läs mer om fisket »

Blev du inspirerad av våra förslag? Har en egen bra idé för program? Ta kontakt så skräddarsyr vi tillsammans en utflykt just för din grupp.

UPPE PÅ LAND

Aktiviter för välbefinnandet
Idrottsinstruktör Pia Sundbäck har gedigen erfarenhet av att leda och motivera till fysiska aktiviter och välbefinnande. Varva dagen med ett motionsäventyr.

Kockskola á la Share med bollgrillar
Gör maten till ett programnummer med stort P! Den holländska kocken Peter Walch radar upp bollgrillarna nere vid stranden och deltagarna delas in grupper. Högklassiga rätter trollas fram på grillarna, all medan Peter berättar om mat och tillredning. Alla får ett recepthäfte.
Läs mera »